Könyvelés

Teljes körű számviteli- és adózási szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.
Szakmai munkánk garanciája magasan kvalifikált munkatársaink elkötelezettsége, és cégünk felelősségbiztosítása.


Könyvelőszoftverünk a KULCS FŐKÖNYV, amely Magyarország piacvezető szoftverkészítő cégének, a Kulcs Soft-nak a terméke. Szoftverkövetési szerződésünk garantálja, hogy az általunk használt könyvelőprogram a mindenkori hatályos jogszabályoknak megfelelően működik.
A KULCS SOFT szoftvereinek alkalmazásával extra szolgáltatásokat is tudunk nyújtani ügyfeleinknek a könyvelési munka során.

 

 

 

- Alap könyvelési szolgáltatások Ha minket bíz meg a könyvelési teendők elvégzésével, akkor biztos lehet benne, hogy a legjobb szakemberek, a legkörültekintőbb módon kezelik cégének ügyeit. Főkönyvi könyvelés, azaz kettős könyvelés
Analitikus könyvelés: szállítók, vevők, bank, pénztár, tárgyi eszköz
Főkönyvi kivonat, kintlévőségek és nyitott szállítók listája minden hó végén
Éves mérleg és beszámoló elkészítése
Számviteli politika és egyéb szabályzatok elkészítése
Könyvvizsgálat előkészítése
EVA-s vállalkozások számára, kettős könyvelés vagy bevételi nyilvántartás vezetése


- Online könyvelés

Legyen naprakész a cégének könyveléséből. E-mailen keresztül azonnal hozzáférhetővé válhat bármilyen könyvelési adat: PDF vagy szerkeszthető EXCEL formátumban megkaphatja az Ön számára szükséges információt, úgymint főkönyvi kivonat, kartonok, , kintlévőségek és nyitott szállítók listája , költségek listája stb. A könyvelőszoftver az ügyfélnél is telepíthető. A könyvelési adatok mentését online továbbítva az adatok a cég székhelyén is lekérdezhetőek, listázhatóak
Ha ön a cég pénzügyi ügyvitelét a KULCS SOFT programmoduljaival végzi, a KULCS-SZÁMLA és a KULCS-HÁZI alkalmazása lehetővé teszi az online adatkapcsolatot, adatátadást a pénzügy és a számvitel között.

A KULCS-SOFT pénzügyi moduljaival kiszűrjük a dupla munkát, és ezzel csökkentjük az Ön könyvelési költségét.

Már ügyfelünk? Vásárolja meg a KULCS-SZÁMLA és a KULCS-HÁZI szoftvereket, és csökkentjük könyvelési díját!

Még nem ügyfelünk? Könyveltessen nálunk, és 20% kedvezményt kap a KULCS SOFT termékek árából!

- Kontrolling, vezetői számviteli rendszer kialakítása

Ez nem csak a „nagyok” privilégiuma, drága pénzért, méregdrága szoftvereken!

A cégünk által használt KulcsFőkönyv szoftverben mód van munkaszámokra, részlegszámokra könyvelni. Ennek a többletszolgáltatásnak a paraméterezésével lehetőség nyílik projektek, cégen belüli tevékenység-csoportok, divíziók elkülönített elszámolására, pályázati támogatások felhasználásának a jogszabályok által megkövetelt elkülönített könyvelésére.

Kérje egyénre szabott ajánlatunkat!

Meglévő ügyfeleinknek kedvezményt nyújtunk a könyvelési díjból, ha új ügyfelet ajánlanak cégünknek, és a szerződés legalább egy évig fennáll.


HÍRLEVÉL
Név:*
E-mail:*

 
  Kerülje el a bírságot!

Már a kis cégeknek is kötelező az „ üzemorvos”! Ha nem szeretne bírságot fizetni, tartsa szem előtt a foglakoztatás egészségügyi szolgáltatással kapcsolatos előírásokat!

 
 


 
  Vállalkozást indítana?

Fontos, hosszútávú döntéseket kell meghoznia! Ne tegye egyedül! Adószakértőnk érti a dolgát!
Egy tanácsadás árával százezreket spórolhat a működés alatt!

 
 


 
  Elege van a papírmunkából?

Használjon szoftvert! Bérszámfejtő, számlázó, készletnyilvántartó programjaink megoldják problémáit. Kiváló minőségű szoftvereket kínálunk kedvező áron.