Reklámgrafika

Minden, amire vállalkozásának vagy szervezetének szüksége lehet a reklámgrafikai szolgáltatások palettáján, megtalálható nálunk. Nem tud olyat kitalálni, amit ne tudnánk megvalósítani.

 

 

 

- Grafikai tervezés
Rövid határidővel vállalunk logó, embléma és arculattervezést és bármilyen nyomdai anyagának megtervezését az egyszerű névjegyektől a kiadványszerkesztésig vagy akár az óriásplakátokig.


- Látványtervezés
Elkészítjük kiállítási standjának, üzletének vagy homlokzati reklámtábláinak látványtervét 3D-s tervezéssel igény szerint foto realisztikus akár 360fokos körpanorámaképpel vagy videóval.


- Nyomdai kivitelezés
Várjuk megrendelését szórólap, névjegy, brosúra, újság, könyv nyomdai kivitelezésére a pár darabos tételektől a tömeggyártásig csakúgy, mint nagyformátumú digitális nyomtatások elvégzésére legyen szó óriásplakátról, ponyváról, bannerekről.


- Webanimációk
Dobja fel weboldalát animációs betétekkel, dinamikus megjelenéssel. 3D-s szoftvereinkkel rövid idő alatt készítünk önnek ötletes, modern animációkat.


- Reklámtáblák
Üzletének, irodájának homlokzati megjelenését rövid határidővel, olcsón megtervezzük és kivitelezzük. Világítótáblák, feszített bannerek, alumínium vagy fa megoldások. Bármilyen ötletét megvalósítjuk bármilyen anyagból.


- Egyéb reklámhordozók
Meglepné üzleti partnereit egy hasznos reklámajándékkal? Nincs olyan felület, amin ne tudnánk feltüntetni logóját, emblémáját. Legyen szó pendrive-ról, tollról, pólóról, CD lemezről, bármiből beszerzünk nyomtatható felületű verziót, kis vagy nagytételben egyaránt.


- Kiállítás installációk
Ránk bízhatja kiállítási standja megjelenésének tervezését és kivitelezését. Lehet kisebb vagy nagyobb kiterjedésű, előre gyártott import elemekből vagy a szervezőktől bérelt stand, mi elkészítjük az ízléses, vonzó és dekoratív megjelenését, hogy senki ne tudjon elsétálni mellette csak úgy.


HÍRLEVÉL
Név:*
E-mail:*

 
  Kerülje el a bírságot!

A vállalkozások pénzkezelési szabályai drasztikusan szigorodtak! A kiszabható birság félmillió forint is lehet! Ne kockáztasson! Elkészítjük pénzkezelési szabályzatát!

 
 


 
  Segítség pályázatokhoz!

Nincs az a vállalkozás, ahol ne lehetne fejleszteni, nem kellene egy új beruházás, nem jönne jól egy képzési vagy éppen munkahelyteremtő vagy megtartó támogatás.

 
 


 
  Kerülje el a bírságot!

A munkavédelmi, baleset és tűzvédelmi előírások be nem tartása súlyos következményekkel járhat!
Megelőzéssel, megfelelő biztosítással sokat tehet munkatársaiért.